BUSSOLA COCKTAIL LAB

BUSSOLA COCKTAIL LAB

The business activity is placed in Rialto, a very interesting area from a historical and environmental point of view, but also known for entertainment. Indeed, in this area a lot of small places are present.  This place used to be a public establishment developed on two levels that needed a complete restoration to renew the image of the place. Materials and finishings have been chosen to refresh the image of the place, giving it a contemporary character. The floor has been covered with hexagonal tiles which are also present on some of the walls.
For the lighting system, hanging lamps with warm lights have been chosen and are placed on different heights thus creating a movement effect. The serving counter is the heart of the place thanks to linear elements that enrich it. A bottle-rack connecting the ground and the first floor is also present and enriches the place.

  • category public establishment - Restaurant/bar
  • place Venice
  • type of intervention ordinary maintenance
  • year of realization 2016
  • duration of works 45 days