COMETA RESTAURANT

COMETA RESTAURANT

The intervention has concerned a public establishment already in use which is located in the Castello district, a few steps from St. Mark’s square.
The place needed a radical aesthetic change to convey more character and functionality.
It is developed on 2 levels: the ground floor is dedicated to welcoming the clients and the first floor is reserved for the personnel (kitchen, changing room, etc..)
Attention has been exclusively paid to the ground floor whereas the change in the first floor has only affected the distributive space of the kitchen equipment.
Upon an accurate on-site survey and the necessary administrative procedures different furnishing proposals were presented to the contractor , displayed in this site, which are distinctive for the combination of materials of different nature.
Thanks to the cooperation of high-skilled professionals, the works have been properly carried out and have achieved their goal, creating an atmosphere of great character and welcoming at the same time.

  • category Public place - Restaurant
  • place Venice
  • type of intervention Ordinary maintenance
  • year of realization 2015
  • duration of works 45 days