Restaurant “Ali d’oro”

Restaurant “Ali d’oro”

This project is about a wide establishment located in the Castello district, a few steps from St.Mark’s square.

The unit featured high ceilings and an inner courtyard characterized by a glass ceiling and an exposed brick wall.

The focus was to create a restaurant by upgrading what the unit already offered, especially by enhancing elements such as glass, bricks and sighted columns.

Along with the administrative procedure some furnishing proposals were presented to the contractor and the final result is a restaurant which gives a sight of hospitality, warmth and tradition from the beginning. The inner space is to be admired for the real character of the place though.

  • category Public establishment– restaurant
  • place Venice
  • type of intervention Ordinary and extraordinary maintenance
  • year of realization 2015
  • duration of works 50 days